Groots breakfastevent in Orangerie rond nieuwe stichting Buddyhulp

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-10-2014 | Gewijzigd op: 22-10-2014
Voor het eerst in de regio Noord-Oost Brabant [het werkgebied van de stichting Buddyhulp] vindt er -in de Orangerie -  op dinsdag 18 november 2014 een breakfast-event plaats rond de nieuwe stichting Buddyhulp.

Het event is bedoeld om naamsbekendheid te geven aan deze stichting. Zij is voortgekomen uit de stichting Aidscare, maar vanaf haar oprichting op 1 januari 2014 voornamelijk gericht op eenzame ouderen, ernstig zieken, ex -psychiatrische patienten,  ex-drugs- en ex- gevangenen. De tientallen vrijwilligers helpen hen bij deelname aan de samenleving, of in geval van ex-gedetineerden en ex-drugsverslaafden, bij hun terugkeer in de samenleving. 
Kortweg is die doelstelling vervat in 'Somebuddy to love',  waarmee ook gezegd is, dat deze stichting Buddyhulp een aanvulling is op de bestaande zorg. Door de verschuiving van de WMO naar de gemeente neemt zij nu al een belangrijke plaats in in die zorg.


Buddyhulp heeft zich een stevige positie in de samenleving verworven dankzij hockeycoach Marc Lammers, als ambasadeur en door het comité van aanbeveling met burgemeester Ton Rombouts, Bob Hutten directeur van Hutten en Peter Langenbach als Raad van Bestuurslid  van het JB-ziekenhuis.


Breakfast event
Het breakfastevent zal Albert Verlinde presenteren. De tv-ster, journalist en tekstschrijver [musicals en liedjes] stelt daarbij de gastsprekers voor, onder wie de wethouder met een zorgportefeuille Geert Snijders en Peter Langenbach die de taak en positie van Buddyhulp toelicht. Gastartiest is de -dankzij diens wereldhit ‘with you’ - bekende Matt Simons.
Burgemeester Ton Rombouts opent de exklusieve bijeenkomst, waarvoor managers uit de zorg, bedrijfs -CEO's,  overheidsambtenaren en bestuurders en betrokkenen van zorginstellingen zijn uitgenodigd.

Opgave met motivatie voor dit bijzonder event  via lieke@artishockevents.nl.
U verneemt per omgaande of voor u één van de exclusieve plaatsen wordt gereserveerd. In dat geval bent u gratis op uitnodiging van de stichting Buddyhulp aanwezig.