Rombouts schenkt MissieX-Mas [Boschtionstudio] cadeautjes

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-12-2014 | Gewijzigd op: 21-12-2014
 Vrijdagmiddag 12 december 2015 om 12 uur kwam burgemeester Rombouts persoonlijk enkele cadeautjes overhandigen voor de actie MissieX-Mas. Boschtion heeft dit jaar op het Kerkplein de tijdelijke studio afgestemd op deze actie en een Houten Huisje op het Kerkplein geïnstalleerd.Daar kan men in de ‘brievenbus’ aan de studio geld doneren of overdag cadeautjes afgeven.

Angelique de Rouw van de actie [die samenwerkt met 'Eet met je Hart']  heeft met meerdere supermarkten afspraken gemaakt. Daar kunnen klanten iets kopen en dat voor de actie stille armen bestemmen.

Boschtionstudio 'Het  Houten Huisje' op  het Kerkplein.
vlnr André Deleu, burgemeester Rombouts met de cadeautjes en Angelique de Rouw van de actie Missie X-Mas.
foto's © paul kriele 12 december 2014.
Burgemeester Rombouts in de tijdelijke studio van Boschtion [het Houten Huisje] om  de actie bij de luisteraars aan te bevelen. De studio op het Kerkplein werd woensdag 10 december 2014 door
wethouder Jeroen Weyers geopend.

Rombouts zei dat ‘..zijn echtgenote Marijke de cadeautjes had uitgezocht. ’ Op de vraag of hij als burgemeesters of als mijnheer Rombouts die geste deed, kwam het antwoord, dat ‘ ..het moeilijk te scheiden is, maar het komt van ons beiden’.
Angelique, die door haar initiatieven genomineerd staat voor ‘ Brabander van ’t jaar’, meldde dat de eerste dag en nacht al meer dan € 2500 werd opgehaald. 
Programmamaker bij Boschtion, André Deleu zei dat het soms tegen valt om zo 24 uur studiowerk te doen. Je moet wel effe doorbijten. Bovendien is het toch vrijwilligerswerk.. ‘.

>>Zie ook artikel  over de Missie X-Mas actie dd. 17 november 2014.