Honderden vrijwilligers in actie tijdens NL DOET

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-03-2015 In ’s-Hertogenbosch en Vught gaan op 20 en 21 maart - tijdens de manifestatie 'NL DOET' *bijna zeshonderd vrijwilligers aan de slag. Organisator is het Oranje Fonds ism Mooi zo Goed zo, Servicepunt Vught en Vrijwilligersnetwerk Galant. Er valt te kiezen uit een groot aantal activiteiten: binnen en buiten, doe- en gezelschapsklussen, in de natuur, bij scouting, scholen en sportclubs. Meer info via:  www.nldoet.nl.
...

NLdoet
NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van 't  land, richt zich op de inzet van vrijwilligers voor maatschappelijke organisaties.

In Den Bosch, Rosmalen, Nuland en Vught wordt voor de elfde keer werk gemaakt van de vrijwilligersactie NLdoet. In 2005 won het organisatiecomité ’s-Hertogenbosch en omgeving de landelijke Award voor best organiserende comité. Dit jaar doen in ’s-Hertogenbosch en omgeving 54 organisaties mee aan NLdoet waarvoor 831 vrijwilligers nodig zijn. Zo’n zeshonderd mensen hebben zich met naam en toenaam al aangemeld. Inschrijven is nog mogelijk via www.nldoet.nl.