Neptunus vaart voor jongeren met een beperking

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-06-2015 Op zondag 28 juni 2015  is het weer zover dat watersportvereniging Neptunus voor  jongeren met een beperking een vaartocht houdt. De ontvangst is 's mogens in het clubhuis van Neptunus in de jachthaven aan de Koornwaard met koffie, thee en gebak. Tegen elf uur gaan de gasten, schippers en andere vrijwilligers aan boord van de schepen.

Watersportvereniging Neptunus maakt elk jaar een vaartocht over de Maas met jongeren met een beperking.

De tocht over de Maas voert - dat is een traditie- naar Heusden, waar voor het gezelschap een lunch bij de Pannenkoekenbakker wacht. Na de lunch zetten de boten weer koers naar de thuishaven
 
Op elke boot varen begeleiders en eerste hulpkrachten mee. Damesorkest Niks Nep zorgt onderweg voor de vrolijke noot. Ook het snelle bootje van de reddingsbrigade is present. Dat cirkelt om de vloot heen. En zal dat de gehele dag blijven doen.
Tegen 5 uur worden de boten terugverwacht in de Koornwaard, waar de gasten muzikaal onthaald worden door de Neptjoens. En waar zij, onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen napraten over hun belevenissen.