In 2017 Roze Zaterdag in 's-Hertogenbosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-06-2015 | Gewijzigd op: 20-06-2015
De regenboogsteden ’s-Hertogenbosch en Oss organiseren in 2017 Roze Zaterdag. Dat werd tijdens Roze Zaterdag in Maastricht bekend gemaakt.

Direct na de bekendmaking betraden wethouder Eric Logister (’s-Hertogenbosch) en René Peters (Oss) het podium. Beiden gaven aan trots te zijn dat de campagne om samen in 2017 Roze Zaterdag te mogen organiseren tot dit succes heeft geleid “Wat is mooier voor een Regenboogstad dan de Roze Zaterdag toegewezen te krijgen. Het is een uitgelezen kans om homo-emancipatie in onze eigen stad uit te dragen. De uitdaging blijft om het niet bij deze ene dag te laten. Homo-emancipatie moet duurzaam landen.
Maastricht.
Wethouder Eric Logister omringd door medestanders van Roze zaterdag 2017.
 

Naast de traditionele feestelijke Roze Zaterdag die in ’s-Hertogenbosch wordt gehouden organiseren zij in 2017 een aantal bijzondere activiteiten in de hele regio. Zo was de beoordelende Stichting Roze Zaterdag Nederland bijzonder gecharmeerd door het idee om een etalage wedstrijd rond het thema “Voor jou” te organiseren voor basisscholen in Oss en ’s-Hertogenbosch. Ook het feit dat beide steden nadrukkelijk de regio willen betrekken bij het Roze Jaar werd zeer gewaardeerd.
Met het thema ‘Roze Zaterdag voor jou!’maken de steden zichtbaar dat er bij hen  gastvrijheid en gemoedelijkheid heerst.  en ook dat het belangrijk is dat Roze Zaterdag door iedereen gevierd wordt.