Donatie aan Kledingbank: 800 paar nieuwe schoenen

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-09-2015 | Gewijzigd op: 03-09-2015
De Stichting Kledingbank & Speelgoedbank werd onlangs verblijd met een donatie van maar liefst 800 paar nieuwe schoenen. De gulle gever is Frans van Woensel, voormalig eigenaar van een schoenfabriek in Sprang-Capelle. Het gaat om 800 paar nette dames- en herenschoenen die voornamelijk in de danswereld werden gebruikt.

vlnr.: Monique Bredeveld van de Kledingbank,
donateur Frans van Woensel en Patrick Hannink van Weener XL.

Met deze donatie kan de Kledingbank honderden kansarmen, die zich geen nieuwe schoenen kunnen permitteren, van een nieuw paar voorzien. Daarnaast lenen de schoenen zich uitstekend voor Project ‘Kleed je aan voor een baan’, een gezamenlijk initiatief van Weener XL en de Bossche Kledingbank. Mensen met een uitkering beschikken vaak niet over voldoende financiële middelen om zich gepast te kleden voor een sollicitatiegesprek. De Kledingbank biedt ze hierbij een steuntje in de rug.
Weener XL toonde zich behulpzaam bij het transport van de schoenen, die zolang in het magazijn van T.O.M. aan de Parallelweg mogen worden opgeslagen.
Over Kledingbank Den Bosch
Stichting Kledingbank & Speelgoedbank ‘s-Hertogenbosch e.o. is in het leven geroepen om mensen die (tijdelijk) niet over voldoende financiële middelen beschikken van gratis kleding, schoenen, huishoudtextiel, nieuw ondergoed en speelgoed te voorzien. 
Meer info: www.kledingbankdenbosch.nl.