Eric de Rooij neemt na vijf jaar afscheid als directeur bij Farent

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-06-2022 | Gewijzigd op: 30-06-2022

Donderdagmiddag 29 juni 2022 nam Eric de Rooij afscheid als directeur van Farent.  De Rooij werd zes jaar geleden in die functie benoemd. De Rooij, die de pensioen gerechtigde leeftijd heeft bereikt, heeft helaas de organisatie niet van een vooral ambtelijke naar een organisatie van persoonlijke inzet en aanpak kunnen ombuigen. Zelfs in coronatijd sloot een sociale instelling als Farent haar kantoor, een situatie waarin juist behoefte was aan persoonlijk advies en ondersteuning.

Eric de Rooij [*Raamsdonk,1956] nam afscheid
als directeur van welzijnsorganisatie Farent.


Bericht van 22 september 2016 Eric de Rooij nieuwe bestuurder bij Divers
De Raad van Toezicht van Welzijn Divers* heeft Erik de Rooij [*Raamsdonk, 1956] benoemd tot bestuurder. Daarmee volgt hij de heer Bert Habraken op die vanwege gezondheidsredenen is teruggetreden. Nieuwe directeur van Divers: Erik de Rooij In de afgelopen periode is Erik werkzaam geweest als interim-bestuurder van Welzijn Divers. Erik werkt sinds 2008 binnen onze organisatie als onder meer manager van een gebiedsteam en manager sector volwassenen. Daarvoor was hij directeur van de stichting Welzijn Ouderen in Boekel-Uden-Veghel. Eric de Rooij die na de HAVO in Waalwijk aan de HAS studeerde, staat in de stad ook bekend als politicus van GroenLinks. *Met 137 medewerkers en 1100 vrijwilligers biedt Welzijn Divers advies, ondersteuning en faciliteiten aan bewoners die willen investeren in zichzelf en een betere sociale leefomgeving. Bericht van 22 septemebr 2016 Eric de Rooij niewwe directeur Farent
De Raad van Toezicht van Welzijn Divers* heeft  Erik de Rooij [*Raamsdonk, 1956] benoemd tot bestuurder. Daarmee volgt hij de heer Bert Habraken op die vanwege gezondheidsredenen is teruggetreden.
In de afgelopen periode is Erik werkzaam geweest als interim-bestuurder van Welzijn Divers. Erik werkt sinds 2008 binnen onze organisatie als onder meer manager van een gebiedsteam en manager sector volwassenen. Daarvoor was hij directeur van de stichting Welzijn Ouderen in Boekel-Uden-Veghel.
Eric de Rooij die na de HAVO in Waalwijk aan de HAS studeerde, staat in de stad ook bekend als politicus van GroenLinks.

*Met 137 medewerkers en 1100 vrijwilligers biedt Welzijn Divers advies, ondersteuning en faciliteiten aan bewoners die willen investeren in zichzelf en een betere sociale leefomgeving.