Nik Hoogstraten start actie 'Nederland Onbeperkt'

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-10-2016 | Gewijzigd op: 14-10-2016
Bosschenaar Nik Hoogstraten heeft donderdagavond  13 oktober 2016 in het programma Pauw mede de  landelijke campagne Nederland Onbeperkt gestart. Dat gebeurde in het tv-programma Pauw samen met Femke Halsema [voorzitter van VGN]  en het boegbeeld van de campagne Esther Vergeer.
Nik Hoogstraten raakte al op tweejarige leeftijd  door een hersenvliesontsteking beperkt in zijn taalvaardigheid en actievermogen.
Nik Hoogstraten
een van de boegbeelden
van de campagne
Nederland Onbeperkt.

De 27-jarige Hoogstraten wist aan Jeroen Pauw zo duidelijk te vertellen waar het bij de campagne 'Nederland Onbeperkt'  om gaat door een beeld van zijn gebroken leven te geven, waaruit hij door positivisme en eigen kracht is opgestaan.
Nik:  'Als gehandicapte heb je met zoveel regels te maken dat het soms geen leven meer is. Buiten dan de hobbels die je als gehandicapte -fysiek en mentaal -moet overwinnen.'   Dan spreken de twee gasten in het programma niet eens over allerlei reacties en opmerkingen die je als gehandicapte naar je hoofd geslingerd krijgt....
Met de campagne willen zij ook een einde proberen te maken aan de regels en paperassenstroom waar een gehandicapte bij aanvragen e.d. aan moet voldoen..

>>Zie artikel dd 27 juni 20156 over Start online platform Raket.

-Nik Hoogstraten die een eigen bedrijf
heeft, een vlogger en een blogger is
en oprichter van het online platform 
Raket dat  op 27 juni 2016 van start ging.

Vanaf donderdag 13 oktober 2016 is
Hoogstraten ook een van de boegbeelden van de campagne 'Nederland Onbeperkt', die streeft naar
betere leefomstandigheden voor gehandicapten
-Rechts Het  KW1C waar op 27 juni 2016 
Raket, een onlineplatfom, zijn start vierde.

Bosschenaar Nik Hoogstraten, die al jong – het boegbeeld geworden van ’Nederland Onbeperkt’ . Zelf heeft hij anderhalf jaar geleden -na een media offensief- de stichting Raket opgericht.
Als Nik niet zo energiek en doortastend was geweest zou hij in een begeleidend woonhuis gezeten..
Gisteren was hij te gast bij de talkshow 'Pauw' om de aftrapte te ondersteunen die betere leefomstandigheden voor gehandicapten nastreeft. En vandaag staat hij o.a. in het Brabants Dagblad.
Hoogstraten doet aan de campagne mee door zelf te vloggen [videoberichten uitsturen] en te bloggen [dagboeken op internet publiceren].
Naast de het onlineplatform  Raket heeft de positief ingestelde Hoogstraten een eigen bedrijf en geeft hij les aan scholen in het speciaal onderwijs
Nog een wens van Hoogstraten is zijn ervaringen en adviezen aan soortgenoten en vele anderen  in een boek samen te vatten.
Als Nik niet zo’n positief energiek ingesteld persoon was zou hij in een begeleidend woonhuis hebben gezeten.


Terug naar boven