Winnaars van foto of verhalenwedstrijd #voorelkaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-02-2017 | Gewijzigd op: 02-02-2017
Winnaars van foto, film en/of verhalen wedstrijd rond werk en leven van  vrijwilligers

Kirsten van Lierop  was een van de winnaars met een bijzonder verhaal ove de vrijwilligers van het Vicki Brownhuis. De bijdrage van Mohammed Akrim ging over de vrijwilligers van de Jongerenopvang SMO. Walter Tioenhoven en Debbie Bosch maakten een verhaal over de muziek die op vinylplaatjes draaien in Antoniegaarde.

Met de uitslag  werd in de vrijwilligersweek ook de campagne  #voorelkaar afgesloten.

In die week werd ook een boek over 21 jaar Mooi zo, goed zo in 's-Hertogenbosch gepresenteerd.


-Boven; Vincent van den Heuvel die de cheque van  € 1.500 uitreikte aan de winnaars Kirsten van Lierop [ m.] en Jacqueline Cooijmans [r.]
-Rechts boven: De winnaar Mohammed Akrim van de Jongerenopvang SMO.
-Rechts: Walter Tienhoven [r.] en Tamara de Jong die de cheque van € 1.500 ontvingen van Vincent van den Heuvel. 

foto's © henk van esch, 2 februari 2017.Afsluiting vrijwilligerscampagne
Meer dan 200 mensen kwamen woensdagavond 1 februari 2017 naar stadion De Vliert bij de afsluiting van de vrijwilligerscampagne #voorelkaar. Daar werd ook het onderzoek gepresenteerd en het boek '21 jaar Mooi zo Goed zo' ten doop gehouden.
 Minke Booij, ambassadeur van Mooi zo Goed zo, opende de avond door iedereen welkom te heten en de symbolische waarde van het kleine cadeau uit te leggen dat de gasten bij binnenkomst hadden gekregen: een heel klein boutje en moertje. "Zonder elkaar stellen ze niks voor. Met elkaar kunnen ze mooie dingen verbinden en maken."

Burgemeester Ton Rombouts
neemt van Marc Hoedemakers
het boek 'Versier de stad' in ontvangs
t.foto © henk van  esch, 1 februari 2017.
..............................................................................
 


Direct na deze uitleg overhandigde Marc Hoedemakers, voorzitter BZW 's-Hertogenbosch, het eerste boek 'Versier de stad!' aan Ton Rombouts, burgemeester. Zij memoreerden de hechte verbanden die door Mooi zo Goed zo gesmeed zijn en het 'familie-gevoel'  in 's-Hertogenbosch. Zij prezen Jan de Rond, de ziel en man achter Mooi zo Goed zo.

Bericht dd. 11 januari 2017: Wedstrijd voor vrijwilligers
om met beeld of verhaal hun werk en hun leven in beeld te brengen.Galant, een vrijwilligersnetwerk, organiseert voor de periode van 21 t/m 31 januari 2017 een foto, film, video wedstrijd. De bedoeling is met je camera een reportage te maken van je werk, je leven en daarmee laten zien wat je motivaties en passie zijn.

Je kunt je inzending op facebook of twitter zetten of anders ook naar info@galant.nl sturen.

Op 31 januari 2017 vindt de feestelijke uitslag plaats. en is er een presentatie van het onderzoek naar 20 jaar Mooi zo Goed zo in ’s-Hertogenbosch.

De wedstrijd valt onder de paraplu van de campagne  #voorelkaar. Onder dat thema vinden er ook workshops plaats en is er een debat over 'de grenzen van het vrijwilligerswerk' in de Verkadefabriek. Zie ook www.vrijwilligersacademie073.nl


Terug naar boven