24.000 als opbrengst 'Eet met je hart' restaurant- campagne

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-02-2017 | Gewijzigd op: 10-02-2017
Opbrengst van 2016 van stichting 'Eet met je Hart' € 24.000.
Donderdag 8 februari 2017 werd in het stadhuis, in aanwezigheid van burgemeester Ton Rombouts en enkele gasten van de campagne 'Eet met je Hart' waarbij restaurantbezoekers een euro per menu extra geven voor de stichting 'Eet met je Hart', die ouderen met speciale ontmoetingen uit hun isolement probeert te halen, het resultaat van de campagne overhandigd.

Teamcoördinator van 'Eet
met je Hart', Aimée Romme
neemt van burgemeester
Ton Rombouts de opbrengst  van
2016, te weten € 24.000 in ontvangst.


foto © henk van esch, 8 februari 2017.
........................................................................

Naast leden van de stichting 'Eet met je Hart', waren er ook enkele horeca-ondernemers en een tiental ouderen bij dit gastvrij onthaal door burgemeester Rombouts aanwezig.
Rombouts sprak lovende woorden over de missie van de stichting, waarop Aimée Romme van 'Eet met je Hart' de Bossche en Vughtse horeca dankte voor hun bijdragen. 'Jullie geven ons een podium,' zei Romme, ' zonder jullie zouden we nergens zijn.' En in de richting van de aanwezige ouderen: 'Jullie laten ons vaak weten dat wij veel voor jullie betekenen. Maar wij zijn ook jullie ook dankbaar. De mooie verhalen en jullie opgewektheid geven heeft ons veel voldoening.' 
 
Na het officiële gedeelte werden de gasten rondgeleid door het stadhuis.