Wladimirov fitness:Outdoor Spinning voor Kinderboerderij Oosterhoeve

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-04-2017 | Gewijzigd op: 29-04-2017

Op 9 juli 2017 spinnen 40 leden van het door sportschool Wladimirov Fitness en Wellness opgezette marathon outdoor voor het goede doel. Daarmee wordt de kinderboerderij Oosterhoeve aan de Oosterplas financieel ondersteund. De opbrengst is bestemd als inkomsten voor de boerderij die afhankelijk is van giften voor onderhoud en lopende kosten, zoals bijv. voer en schoonmaak. Bovendien staat zij  voor een post ‘Vernieuwing’.

Deelname aan de spinningmarathon [ 13.00—16.00 uur]  kan voor, een twee of drie uur. De inschrijving bedraagt  €10 per uur.

De medewerking vanuit Wladimirov is geheel belangeloos en krijgt bijval van DJ Joey Kerkhof en bakkerij Goossens in Den Dungen. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de kinderboerderij. 

Kinderboerderij Oosterhoeve bij de Oosterplas krijgt met een outdoor spinning, opgezet door Wladimirov fitness & wellness de onontbeerlijke financiële steun voor onderhoud, beheer en vernieuwing van de boerderij. 
 

Deze outdoor is wat lokaler gericht dan de laatste marathon een paar jaar geleden voor Kika, vertelt Youri Wladimirov van de sportschool in de Rijnstraat. ‘Dat accent lokaal brengt het verschil met onze bijdrage. Bovendien was toen de opzet wat grootschaliger omdat het bij Kika om grotere bedragen gaat.

In de tussentijd waren er wel evenementen, waar onze leden aan deelnamen. Maar ze zijn intussen terug bij onze acties. Want.. ze merkten dat bij onz e goede doelenacties niets aan de strijkstok blijft hangen.

Met deze opzet is de deelname buiten verwachting groot, stelt  Youri Wladimirov vast. Die middag is er ook een dj aanwezig en zorgen we voor live muziek.

Na afloop van de spinning marathon trakteren we de deelnemers en aanhang op een borrel en barbeque.

Meer info www.wladimirov.com