Stichting Seniorenbus wisseling van voorzitter

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-06-2020 | Gewijzigd op: 18-06-2020

Frank Willekens heeft na vier jaar afscheid genomen als voorzitter van de stichting Seniorenbus. Frank werd opgevolgd dor Rob van Bergen, geen onbekende in de autowereld. Frank Willekens verlaat de alsmaar groeiende stichting die zich inmiddels in een consoliderende positie bevindt en is uitgegroeid van een vrijwilligersorganisatie naar een professioneel ‘bedrijf’.
 
De vertrekkende en de nieuwe voorzitter van de Stichting Seniorenbus links  Rob van  Bergen en rechts Frank Willekens.

foto © henk van esch,
17 juni 2020.
.......................................................

Willekens noemt terugkijkend onder meer de aanschaf van drie nieuwe bussen, een verbeterde logistiek en planningssysteem. Ook meldt de oud voorzitter de toename van het werkplezier en de band van de vrijwilligers onderling. Ook valt  er een toename van het aantal abonnees te registreren: van 475 naar 700. En dat er nu al 23.000 ritten worden verzorgd.
Willekens heeft ook de toekomst van de organisatie bepaald door de huidige eerste secretaris Rob van Bergen te vragen hem op te volgen. Van Bergen is een man met visie en wat de techniek van bussen betreft ook een persoon met ervaring die ook nog eens bestuursfuncties in de autobranche vervult.

Bericht van 21 december 2017 Viering  eerste lustrum Seniorenbus
 Donderdagavond 21 december 2017 werd het eerste lustrum van de Seniorenbus 's-Hertogenbosch gevierd. Dat gebeurde voor het stadhuis waar ook een nieuwe bus werd onthuld. Wethouder Paul Kagie mocht als eerste de bus bedienen. Daarbij waren aanwezig namens de stichting Vrienden van het Jeroen Boschziekenhuis Jan Mannaerts  en Tonny de Vischer namens het Jeroen Boschziekenhuis en vooriztter Frank Willekens names de Stichting Seniorenbus.
 
De nieuwe aanwinst van de Stichting
Seniorenbus's-Hertogenbosch
met chauffeur wethouder Paul Kagie.
 


De organisatie is in vijf jaar gegroeid en telt 600 leden en 108 vrijwilligers.

Terug naar boven