Crowdfundactie voor Piratenschip 't Kwekkeltje afgerond

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-03-2018 | Gewijzigd op: 05-03-2018
De crowdfundactie rond Piratenschip 't  Kwekkeltje is afgerond.  Met de toezeggingen van Hoffspoor notarissen,Jantje Beton, Kinderopvang Goudvisje en Sprookjesbos, Mijn & Dijn, Actie Zorgenkind Duivensport en met de cheque van de Rabobank 's-Hertogenbosch is  het bedrag van € 120.000 gehaald.
De vrijwilligers van de speeltuin investeren zelf circa € 15.000. Hierdoor kan op 12 maart 2018  gestart worden met de bouw van het toestel dat in Duitsland - in onderdelen- in  aanbouw is.
 
Bericht van 8 januari 2018 Forse cheque voor 't Kwekkeltje
b Piratenschip 't Kwekkeltje mocht na een actie van 'Mooi zo Goed zo' en de Rosmalense speeltuin 't Kwekkeltje zaterdag 6 januari 2018 een cheque van € 10.000 ontvangen uit handen van het bestuur van de Speelgoedbeurs van de Vincentiusvereniging.ew  Dat schip komt komend voorjaar in de speeltuin te staan en is een cadeau aan de Rosmalense kinderen die de speeltuin gebruiken. De overdracht gebeurt bij gelegeheid van de  25st verjaardag van 't Kwekkeltje. De ruwbouw van schip en de rotsen, waar het op komt te staan, is begonnen.
Eerder deden al de Bewoners Advies groep's-Hertogenbosch, SJV en de gemeente Den Bosch een donatie.
Maar de actie gaat voort omdat er nog € 40.000 nodig is voor de afbouw en de accessoires.

Kinderen die de de speeltuin
't Kwekkeltje vaak bezoeken met de
door de speelgoedbeurs van Vincentius cadeau gegeven cheque van € 10.000. Rechts Jan de Rond van 'Mooi zo goed zo'.
 

foto © henk van esch, 6 januari 2018.
.........................................................................