Debat in Skatecenter over Urban cultuur in Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-02-2018 | Gewijzigd op: 28-02-2018
Zaterdag 3 maart 2018 organiseert Dukebox samen met het World Skate Center en de PvdA het debat Speakerbox: 'Ruimte voor Urban' in het World Skate Center aan de Buitendijk, naast Koudijs/De Heus aan de Tramkade.
De organisatoren grijpen de verkiezingen aan om -voor het eerst- in de stad een dergelijk debat te houden.
Er is markt voor en er is behoefte aan. Daaraan melden zij als bewijs enkele succesvolle events: SMÈRRIG trok 2.000 man, de urban dansschool Cypher HQ telt meer dan 250 leerlingen en het Kings of Colorsfestival keert jaarlijks terug in de stad en er wordt in het Skatecenter getraind voor de Olympische Spelen.

World Skate Center aan de Buitendijk.

foto © paul kriele, 4 oktober 2017.
..............................................................

Het debat is bedoeld om de politieke partijen geïnteresseerd te maken in deze ontwikkelingen en te gaan samen werken om de Urbanscene op een hoger niveau te tillen. Afwisselend aan pitches met de politici tonen de Urbanisten live demonstraties.
Tot slot worden de aanwezigen [politiek: PvdA, D66, SP, GroenLinks en Bossche Groenen en de organisatie Dukebox] uitgenodigd een manifest te ondertekenen om deze doestelling waar te gaan maken. Ook al zou de indruk zijn ontstaan alle partijen zijn uitgenodigd!

Voor meer info www.dukebox.nl

Urban scene in
World Skate Center.

............................................