Fundraising Kienavond opbrengst voor zorgboerderij de Locatie

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-04-2018 | Gewijzigd op: 16-04-2018
De opbrengst van de op donderdag 12 april 2018 gehouden kienavond van de Stichting1184 in caf é De Sjang aan de Graafseweg ging naar Zorgboerderij De Locatie bij Vlijmen. Het bedrag van € 11.885 namen Bernadette van den Akker en Wim Habraken na afloop in ontvangst. Beiden toonden zich heel enthousiast dat zo kort na de brand de kantine weer kan worden opgeknapt.
Dat bedrag konden worden bijeengebracht dankzij de deelname door 160-gasten van de kienavond en de ondernemers die geld en prijzen ter beschikking hadden gesteld. Huub van Mackelenbergh was, geassisteerd door twee VVV-dames, de presentator. 

Kienavond  bij De Sjang aan de Graafseweg
-Rechts boven: De voorzitter van de stichting 1184 Wim Hoek overhandigt de cheque van € 11.884 aan Wim Habraken en rechts Bernadette van den Akker van Zorgboederije De Locatie
.

foto's © marjon zijlstra,12 april 2018.
......................................................................................................

Met memorabele optredens van rasechte Bossche artiesten onder wie Marty Kreté en William van Engelen werd degeslaagde avond in stijl afgesloten. Stichting 1184 is ontzettend blij met alle gulle bijdragen uit hun netwerk. Ook Jacky Verbeek, eigenaar van Café de Sjang, deed een flinke duit in het zakje door de eerste 2 drankjes en het gebruik van zijn café/zaal te doneren.
Met het geld van de kienavond hopen Bernadette en Wim spoedig weer een nieuwe keet  voor alle kinderen die (tijdelijk) op Zorgboerderij De Locatie verblijven te realiseren.

Stichting 1184 Stichting 1184 zet zich in voor de Bossche samenleving op het gebied van maatschappelijke initiatieven.  Leden van Stichting 1184 worden gestimuleerd hun kennis, energie en creativiteit te delen met onze stad en haar inwoners.