Blauwe Engelen openen met ruim 100 engelen het nieuwe seizoen

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-04-2019 | Gewijzigd op: 14-04-2019
In de Clubzaal van de Verkadefabriek voltrok zich zaterdagnamiddag 13 april 2019 voor De Blauwe Engelen de opening van het seizoen 2019-2020. In een genoeglijk en informatief samenzijn heette voorzitter Hilda Ter Louw de gasten welkom en stipte zaken aan die gebeurd zijn en ook maar weer gauw vergeten moeten worden. Daarmee duidend op het vertrek van secretaris Joep van Vugt.
Om aan de geuite behoefte om informatie te voldoen, die overigens minder geschikt is voor de Nieuwsbrief, zullen er regelmatiger specifieke onderwerpen door het bestuur in aparte bijeenkomsten worden aangekaart.
 
In de grote zaal van de Verkadefabriek opende
De Blauwe Engelen zaterdag 13 april 2019
met ruim 100 engelen het seizoen 2019-2020.
foto's © listy groenland, 13 april 2019.

In haar kort welkomstwoord somde de voorzitter de evenementen op die de Blauwe Engelen te wachten staan en waarbij zij –gastvrij- ondersteuning verlenen. Aïda [Autotron], WK-handboogschieten [Parade], Nederland staat op tegen kanker [Parade] en Tennistoernooi Rosmalen. Ter Louw kondigde een meerjaren beleidsplan aan, nieuw kostuums voor de engelen en de kans dat dit jaar de eerste elektrische busjes gaan rijden. ‘Wij zorgen voor jullie en jullie zorgen goed voor elkaar,‘ zo besloot Hilda Terlouw de geslaagde seizoensopening, die nog met een nazit werd afgesloten. Het echte voorjaar kan beginnen !