Zoeken
Edwin Kats van Noble biedt daklozen driegangendiner aan
Printerversie |
De daklozen, een 35 in getal, genoten vrijdagnamiddag 19 april 2019, beter gezegd op Goede Vrijdag, van een driegangendiner in hun huis in de Hinthamerstraat. De geste kwam van Edwin Kats, chef kok van Noble op het Wilhelminaplein en Noble Kitchen op de golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Daarmee wilde de topkok iets doen voor mensen die wat minder geluk hebben in hun leven.
Het was een smaakserie bestaande uit kerriepompoensoep met garnalen, aardappelzalf, hoenderfilet, asperges en lamsoren en zoete lekkernijen tot slot. De sfeer onderling en daaromheen was, mede dankzij buurman de Ontwerpstudio Bluemonque perfect.
35 daklozein van het Inloopschip genoten op Goede Vrijdag van een door Edwin Kats, chef-kok van Noble, een drie gangendiner. foto © olaf smit, 19 april 2019. ......................................................................................................... |