Edwin Kats van Noble biedt daklozen driegangendiner aan

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-04-2019 | Gewijzigd op: 21-04-2019
De daklozen, een 35 in getal, genoten vrijdagnamiddag 19 april 2019, beter gezegd op Goede Vrijdag,  van een driegangendiner in hun huis in de Hinthamerstraat. De geste kwam van Edwin Kats, chef kok van Noble op het Wilhelminaplein en Noble Kitchen op de golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Daarmee wilde de topkok iets doen voor mensen die wat minder geluk hebben in hun leven.
Het was een smaakserie bestaande uit kerriepompoensoep met  garnalen, aardappelzalf, hoenderfilet, asperges en lamsoren en zoete lekkernijen tot slot. De sfeer onderling en daaromheen was, mede dankzij  buurman de Ontwerpstudio Bluemonque  perfect.
 
35 daklozein van het Inloopschip  genoten
op Goede Vrijdag  van een door Edwin Kats,
chef-kok van Noble, een drie gangendiner.


foto © olaf smit, 19 april 2019.
.........................................................................................................