Eerste lustrumviering Copernikkel

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-09-2019

Copernikel  viert vrijdag 4 oktober 2019 haar eerste lustrum 
Sociale (buurt)coöperatie Copernikkel is dit jaar alweer 5 jaar thuis in Boschveld. In 2014 verenigden zich een aantal bewonersinitiatieven uit Boschveld in een overkoepelende coöperatie ter ondersteuning en versterking van hun initiatieven. Dit 1e lustrum biedt een prachtige gelegenheid om alle wijkbewoners - en iedereen die Copernikkel een warm hart toedraagt - uit te nodigen voor een Open Huis en een feestje! 
 
.....
Feest bij buurtcentrum Copernikkel
foto © olaf smit, 2018


Programma op vrijdagmiddag 4 oktober 2019
Op het jubileumfeest kan met  kennis maken met de bewonersinitiatieven: de Boschveldband, Boschveldtuin, BoschveldWereldkeuken, Copernikkelkoor, Copernikkel Werkt, Fietswerkplaats, Huiswerkbegeleiding, Klussendienst, NaaiMeetUp, Reparatiestraat, Taallessen, Theaterroute en Wij gaan fietsen (Yalla Biskleet).
In korte presentaties worden allerlei initiatieven getoond, die bewoners zelf (soms al jaren geleden) in de wijk hebben opgezet, wat dit voor hen betekent en wat het voor Boschveld betekent. Graag vooraf aan te melden (i.v.m. de organisatie) via: feest@copernikkel.nl
17.00 – 18.30: Feest & Open Huis bij Copernikkel Een warm ontvangst voor iedereen op het lustrumfeest! Geniet van elkaars gezelschap en van een drankje, een wereldhapje en de wereldmuziek van de Boschveldband.