Dagje vrijwilligerswerk door beroepsmensen uit allerlei disciplines

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-10-2019 | Gewijzigd op: 01-10-2019
Op donderdag  19 september 2019 bezochten rechters en medewerkers,  een 70 in getal- zeven maatscappelijke instellingen. Dat gebeurde om  eens buiten het Paleis van Justitie met vrijwilligerswerk iets sociaal/maatschappelijks te doen en kennis te maken met deze sociale instellingen.
 
.....
Door de in totaal 70 rechters en medewerkers
werden zeven maatschappelijke instellingen bezocht.

-Boven eengroepsfoto bij een Dierentehuis.
-Rechts onder: Koffie drinken en naar de stad
wandelen met bewoners van Nieuwehagen. 
Mooi zo Goed zo is de initiatiefnemer en coördinator van
dit soort vrijwilligerswerk bij maatschappellijke
instellingen. door beroepsmensen uit allerlei disciplines. 

Voor  leden van de  Rechtbank Oost-Brabant was de teamdag een antwoord op hun wens naast hun dagelijks werk, iets te betekenen voor de Bossche samenleving en tegelijkertijd iets met elkaar te ondernemen buiten de eigen werkomgeving, het Paleis van Justitie.
De medewerkers gingen via bemiddeling van Mooi zo Goed zo naar Dierentehuis Den Bosch (dieren verzorgen, terrein en gebouw opknappen), Vincentiusvereniging Den Bosch (werken in Kringloopwinkel), WZC Nieuwehagen (wandeling naar binnenstad en – ergens koffie drinken), Jong Actief (onderhoud en klussen gebouw), Dierenpark De Rompert (terrein en gebouwen opknappen en groenwerkzaamheden), WZC Noorderkroon (spelletjes en tocht Binnendieze) en Mooi zo Goed zo (mystery adventure).