Eén kub pyjama’s en ondergoed geschonken aan de Voedselbank

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-11-2019 | Gewijzigd op: 18-11-2019
Op vrijdag 15 november is bij de Voedselbank één kuub kinderpyjama’s afgeleverd voor verdeling onder haar klandizie. Het ondergoed is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. De partij kinderpyjama’s is afkomstig van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West.

Mevrouw Barry Haen van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West: “Wij hebben met de Voedselbank afgesproken om in 2018, 2019 en 2020 geld bij elkaar te brengen voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor kinderen van 4 – 12 jaar. Tijdens onze wekelijkse bijeenkomsten gaat er een pot rond waar iedereen een duit in gooit. Op jaarbasis komt dit neer op zo’n € 1.500,=. Door een goede deal met een van de winkelketens hebben we zo’n 240 setjes kunnen aanschaffen. Deze zijn op een pallet van één kuub naar ons en de Voedselbank vervoerd.”
 
vlnr.: Frans Koeman van de
Voedselbank, Barry Haen
van Rotary 's-Hertogenbosch-West.
en Jan de Rond
van Mooi zo Goed zo.
..................................................................

 
Frans Koeman van Voedselbank ’s-Hertogenbosch: “Wij zijn erg blij met deze deal. Onze klanten met kleine kinderen kunnen dit nieuwe ondergoed goed gebruiken. Kleding is een noodzakelijk en niet te vermijden kostenpost voor huishoudens. Met deze geste kunnen wij veel mensen een plezier doen. Wij gaan in de komende weken deze kleding onder onze klandizie verdelen.”

*Rotaryclub 's-Hertogenbosch West heeft als thema voor haar community activiteite [jaren 2018, 2019 en 2020] gekozen voor 'kinderen in armoede'. Eerder, 2016  stelde de Rotaryclub  € 4.000 beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een nieuwe koelwagen.