Laptops Farent naar Humanitas Computerhuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-01-2020 | Gewijzigd op: 22-01-2020
Woensdag 22 januari 2020 werd door Anita de Gier van Humanitas Computerhuis een reeks gebruikte laptops in ontvangst genomen. De Gier: “Voor ons zijn ze niet sterk genoeg meer, maar particulier zijn ze nog prima te gebruiken.”
Anita de Gier Van Humanitas Computerhuis  neemt van Jan de Rond van Mooi zo, goed zo,  symbolisch de eerste laptop in ontvangst.
.....................................................................


 

Bert Koeling-Lem ict-er bij Farent  “Wij zijn erg blij met deze apparatuur. We kijken ze na en voorzien ze van gecertificeerde software en stellen ze daarna beschikbaar aan mensen met een kleine beurs of aan maatschappelijke organisaties. 
Voor ons zijn de laptops niet sterk genoeg meer. Na de fusie vervangen we alle apparatuur van onze medewerkers die op Windows 7 draaien met laptops geschikt voor Windows 10. We ontdoen ze van data en programma’s en stellen ze via Mooi zo Goed zo beschikbaar aan lokale organisaties. Hierdoor krijgen ze een tweede leven.

'Het Computerhuis van Humanitas draagt bij aan de educatie van inwoners van 's-Hertogenbosch. Door computercursussen, reparatiediensten, apparatuur en ontmoetingsgelegenheden aan te bieden, stimuleert Humanitas Computerhuis contact tussen verschillende bevolkingsgroepen. Speciale aandacht is er voor kinderen en (jong-) volwassenen uit sociaal en/of economisch achtergestelde milieus