Corona 4-4-2020 parken en stranden afgezet/ sfeerbeelden

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-04-2020 | Gewijzigd op: 04-04-2020
De gemeente heeft ivm het mooie lenteweekeind en de regels rondom het coronavirus uit voorzorg de parken en stranden van Zuiderplas,Engelermeer en Oosterplas afgezet voor autoverkeer. Ingaande zaterdag 4 april om 7.30 uur.
Na het weekend wordt bekeken of de parkeerplaatsen weer open kunnen.
Ook worden er extra borden gezet voor voetgangers en fietsers bij Zuiderpark, IJzeren vrouw, Casinotuin, Burgemeester van Zwietenpark en Nulandse Heide/Hooge Heide. Daarnaast worden er ook extra matrixborden geplaatst bij: De Bossche broek, Pettelaarse Schans en Woonboulevard.

De  boodschap van burgemeester Mikkers voor dit weekend en de komende mooie lentedagen is: Blijf zoveel mogelijk thuis en geniet van de zon in je tuin of op je balkon. Alleen samen krijgen we corona onder controle.
 
.....
.....
Waarschuwingsborden bij toegang BosscheBroek/Zuiderplas
en rustig in de polder wat wandelaars betreft.

foto's © henk van esch, 4 april 2020
.....
 
.....
.....Hierboven:In Engelen een bijzonder beschermde wandelaar in de Haverley en zonnen op een balkon van een van de kastelen.
-Hieronder: Spelende kinderen en afstand houden in de Groote Wielen.

foto's © henk van esch, 4 april 2020.
.....
 
.....
-Bovenaan; Politietoezicht op coronaregels. 
-hierboven: Een selfiemaken voor oma op de Bossche Markt.
-Hieronder: Bossche Markt: afstand houden.

foto's © henk van esch, 4 april 2020.
.....

Corona enquête onder de burgers
De gemeente verspreid via de pers een enquête om te onderzoeken  hoe de burgers reagaren op het virus  en wat hun [gevoels-] reactie is.
 In de enquête staat onder meer: ; Corona raakt ons hard in ons dagelijks leven. We willen graag weten hoe het met je gaat en wat de invloed is op jouw leven. Vul de vragenlijst in. Bedankt! Zo help je ons met het verbeteren van onze aanpak. https://www.s-hertogenbosch.nl/vragenlijstcorona

Vragenlijst al of niet  corona
Ook enkele huisartsen hebben een-wetenschappelijke - vragenlijst  opgesteld die bij invulling een check oplevert of je al of niet corona hebt. Uit de lijst met 32 vragen volgt een persoonlijk advies . De antwoorden kunnen worden doorgestuurd naar je eigen huisarts.  zie Vragenlijst 


Terug naar boven