De Koruvaan: Drie generaties in onderling contact

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-04-2020 | Gewijzigd op: 20-04-2020
Sandra Verkuijlen organiseert in deze coronatijd  een drieluiks ontmoeting.  'De Koruvaan'*. Die naam staat voor het  kontakt  aan te gaan tussen drie generaties:  jong, volwassene en een oudere. Verkuijlen:  'Creativiteit helpt ons om in contact te blijven.  Creativiteit kun je laten spreken door juist in deze periode met een oplossing van kontakt te komen.  Rond 21 april 2020 Wereldag  van creativiteit organiseert 'de Koruvaan' een -onderlinge- online creatieve ontmoeting met drie generaties. 
Initiatiefneemster van het
-onderlinge- drieluikscontact met
drie generaties antropoloog Sandra Verkuijlen. 
De persoonlijke bagage van een
van de drie deelnemers/sters.

* Koruvaan is een mix van Koru en Karavaan. De Koru is een jong zilvervarenblad dat zich uitrolt naar het licht.  De Koru symboliseert voor de Maori nieuw leven, groei, kracht en vrede.

“Nu velen van ons thuis werken en studeren is creativiteit  onmisbaar om elkaar op te vrolijken en in contact te blijven”, zegt antroploog Sandra Verkuijlen. Op social media komen rakende beelden en kunstwerkjes voorbij. We maken massaal gebruik van digitale media om elkaar te blijven zien, terwijl ieder in het eigen huis blijft.
Zo kwam Sandra van 'de Koruvaan' op het idee om een ontmoeting voor drie generaties te organiseren; voor jongeren vanaf 14 jaar, hun vader, moeder en grootouder/s. Je blikt samen terug op ieders creatieve ingevingen. 
Verkuijlen ziet dat als een proeve van creativiteit  binnen de 'KernTalentenmethode'.

Nieuwsgierig? Stuur dan een mail naar info@koruvaan.com voor meer informatie en een Skype afspraak in afstemming.