Vouchers voor Bossche mantelzorgers

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-11-2020 De Bossche mantelzorgers  die steeds langdurig en onbetaald voor iemand in hun omgeving sociaal werk doen, ontvangen voor hun inzet een voucher van het Online Warenhuis Den Bosch. Dat is een webiste waar de meeste van de Bossche [winkel-]ondernemers in de binnenstad zijn aangesloten. Een digitaal warenhuis dus. Waardering Wethouder Ufuk Kâhya: “Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor onze gemeente. Zij zijn het cement van de samenleving. Vooral in deze bijzondere tijden. Wij waarderen hun inzet enorm en willen dit laten zien met het gebaar van deze voucher.”
Met voucher steun voor mantelzorgers én ondernemers
Dit jaar ontvangen 3.500 Bossche mantelzorgers als waardering voor hun inzet een voucher van € 12,50 van het Online Warenhuis. Het zijn mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg Farent en Stichting Vanzelfsprekend!?. 

Mantelzorg Farent biedt individuele en collectieve ondersteuning aan mantelzorgers van alle leeftijden en in verschillende situaties. Jonge mantelzorgers kunnen ook terecht bij Stichting Vanzelfsprekend!?. Dit is een platform voor en door jonge mantelzorgers in onze gemeente.
Meer info:  op gemeentepagina 'Mantelzorg'.