Mozartsingel: Hoogste punt complex jongerenappartementen

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-03-2021 | Gewijzigd op: 30-03-2021
Maandag 29 maart 2021 ging de vlag aan de Mozartsingel in top. Daar hees toekomstig bewoner Manon de vlag ter markering van het hoogste punt van de energiezuinige nieuwbouw van WonenZoals aan de Mozartsingel. Bij die ceremonie Iichtte ontwikkelaar Chaja de participatie toe met ouders, bewoners en omwonenden, en vertelt over de bijzondere houtbouw en CLT. Ondertussen puzzelen de nieuwe bewoners al op de inrichting van hun appartement. En Stef vertelt waar hij het meest naar uitkijkt…  
Het hijsen vande vlag vanwege het hoogste punt van  het appartementencomplex voor jongeren aan de Mozartsingel. vlnr toekomstig bewoner Manon Kooiman, vader Joost Kooiman en ontwikkelaar Chaja Moerman van BrabantWonen.
 

Bericht van 14 mei 2020: Start bouw complex aan Mozartsingel  van appartementen voor 18 jongeren.Mozartsingel: Te bouwen wooncomplex voor 18  jongeren
met een handicap.
.....................................

Aan de Mozartsingel is op 7 december 2020 de bouw gestart van een complex met 18 jongerenappartementen.  Het gaat om jongeren met een verstandeljke en/of lichamelijke handicap. Zij gaan zelftstandig wonen, maar krijgen 24 uur per dag begeleiding. 
Het bijzondere van dit project van Brabant Wonen is dat het via de ouders van de jongeren tot stand komt. Hun kinderen kennen elkaar van school.
 
Elf van de 18 toekomstige bewoners van het nieuwe wooncomplex aan de Mozartsingel.