Ouderenproject Heltheuvel met kerstpakketten 'Veur de Deur'

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-12-2020 | Gewijzigd op: 22-12-2020


Het Helftheuvel project dat al bekend staand project Helftheuvel 'Bejaardenhuis van de toekomst' de stichting die sedert vorig jaar in en om de Helftheuvel  allerlei activiteiten organiseert voor meer dan drieduizend  65-plussers in de wijk. Dit keer bracht vrijwilligers en bestuursleden van de stichting  kerstpakketten rond in de Rijzertflat. Daar werden ook kerstliedjes gezongen, deelde de  Kerstman na afloop, tijdens een loterij prijzen uit.
Dat alles kon gebeuren dankzij giften,  prijzen en financiële steun van bedrijven,lekkernijen van onder meer  Daelmans stroopwafels, Nicole Vermolen met een paar honderd oliebollen en Barrique uit de Vughterstraat met een kerstpakket.
Uiteraard kon dit feest niet slagen zonder de inzet van een paar bestuursleden en een rits vrijwilligers. Ook droegen Mathijs de pianoman en Paul Hilgers hun steentje bij.
Sponsoring: Jumbo, De Helftheuvel, Daelmans stroopwafels en oliebollen van Nicole Vermolen.
 De Kerstpakketten van onder meer Barrique werden klaargemaakt in een van de zalen van het Helftheuvel Cultureel Centrum. 
Daarna trokken de vrijwilligers langs de deuren van de Rijzertflat.

Links in geruite jas Jeanne Marie Coutigno. 


foto © henk van esch, 21 december 2020. 
 
Na afloop van de rondgang met kerstpakketten was er een  loterij die de bewoners vanaf de galerij van de Rijzertflat konden volgen. De Kerstman  riep de geluknummers af, waarop enkele bewoners een cadeautje konden komen afhalen. Intussen speelde Mathijs de pianoman kerst melodieën. 

foto's © henk van esch, 21 december 2020.
   


 

Terug naar boven