Zelfgemaakte dansvloeren voor de jeugd verschijnen in straatbeeld

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-07-2021 Zelfgemaakte dansvloeren verschijnen in straatbeeld
Binnenkort komen er op diverse plekken in de stad, waar vaak jeugd samen komt, dansvloeren te liggen. Eerst als pilot en als het goed uitvalt en succesvol blijkt, definitief.
Door een samenwerking van S-PORT en PowerUp73 worden er de komende maanden zelf gemaakte dansvloeren op straat te liggen. Deze pilot van Urban Dance Floors is bedoeld om uit te test enwaar zo iets het meest succesvol is.
PowerUp en S-PORT nemen deel aan de Bossche Zomer 2021 en betrekken daarbij lokale dansscholen en Cypher HQ, Forza Danza, KIX, DUKE BOX Hiuis73 en het Werkwarenhuis Meer info op www.s-port.nl en de social mediakanalen van PowerUp en S-PORT.
De test dansvloeren komen te liggen langs de Skatebaan bij de Oosterplas, langs het Jongerencentrum 4West [bij de Eendenkooi], in de Hambaken [bij de Smaragd], op de Tramkade naast het Werkwarenhuis. Doel van deze uit te voeren pilot is om jongeren aan te moedigen in beweging te komen en om een ontmoetingsplek te creëren. Uit onderzoek bleek dat er met name voor tienermeiden tussen 10-16 jaar nauwelijks speelplekken zijn.