Wethouder VanderGeld onthult kunstwerk Colourful Embrace [Vreeswijk]

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-10-2021 | Gewijzigd op: 10-10-2021
Zaterdag 9 oktober 2021 [namiddag] heeft wethouder Mike van der Geld in het Werkwarenhuis aan de Tramkade in het kader van de Coming Outdag,  het kunstwerk Colourful Embrace van Marloes Vreeswijk onthuld.

Marloes Vreeswijk won in 2019 de Jheronimus Bosch Atelierprijs als meest ondernemende kunstenaar. Met dat kunstwerk Colourful Embrace wil Vreeswijk tot uiting laten komen, ' dat elke uiting van je identiteit een sieraad is dat vol trots gedragen mag worden'.
Na de onthulling van dat kunstwerk werd op de locatie Tramkade in het Ketelhuis de nieuwe huiskamer van het COC Den Bosch geopend.
 
....
........
........
-Hierboven:Wethouder Mike van der Geld in zijn openingstoespraak met links kunstenares Marloes Vreeswijk en Petra Jansen van het Werkwarenhuis.
-Foto hier boven: Marloes Vreeswijk met haar ouders en andere familieleden.
.......
Wethouder Mike van der Geld in gesprek me Petra Jansen van het Werkwarenhuis .Op de achtergrond [m] de vriendin van Marloes Vreeswijk.
foto's © henk van esch, 9 oktober 2021.

Festival rond de opening van de nieuwe Huiskamer van COC Den Bosch in het Ketelhuis aan de Tramkade door wethouder Mike van der Geld. 
........
Festvial aan de Tramkade rond de opening van de nieuwe huiskamer van COC Den Bosch. De wethouder in gesprek met Marlies Vreeswijk.
-Kunstenares Marloes Vreeswijk in gesprek met Irene Koster van communicatie gemeente Den Bosch.

foto's © henk van esch, 9 oktober 2021
........

 

Terug naar boven