Stichting Jarige Job met cadootjes voor kinderen uit arme gezinnen

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-01-2022 | Gewijzigd op: 24-01-2022
Cadootjes maken voor kinderen uit arme gezinnen door oude apparaten in te leveren. Dat deden dit jaar ook de leerlingen van Kindcenrtrum Oosterplas. Uit dank ontving het Kindcentrum een recyclecertificaat van het team Stichting Jarige Job. 

Er zijn veel kinderen die niet als andere jongens en meisjes uitbundig hun verjaardag kunnen vieren thuis of op school. 163 basisscholen in 't land  zamelden ruim 16.000 kilo aan kleine  -te recylen- apparaten in. Voor elke deelnemende school doneert Wecycle een verjaardagsbox aan de Stichting Jarige Job. Dat leverde  landelijke een cheque op van € 10.000 die aan de stichting cadeau wordt gedaan.  Ook de school doet met deze geste mee: die 
krijgt als beloning, een recyclecertificaat en een bedankje van het team 'Stichting Jarige Job'. 
De verjaardagsbox van de
stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job 
I
eder jaar zijn er weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. 

Over Stichting OPEN en Wecycle
Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland (OPEN) is, namens alle producenten van elektrische apparaten in Nederland, verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van e-waste.
Onder de naam Wecycle voeren ze campagnes om de inzameling en recycling van e-waste te stimuleren. Consumenten en professionals kunnen hun e-waste gratis inleveren bij een van onze 13.000 Wecycle-inleverpunten door het hele land.