Inloopschip organiseert en presenteert modeshow

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-11-2007 Op donderdagavond 29 november 2007 voltrok zich in W2 een modeshow opgezet door de medewerk[st]ers van de Maatschappelijke Opvang [Inloopschip]. De show met muziek van dj Maurice Delgado [dj in Eindhoven, Rembrandttheater] en met kleding van afvalmateriaal is een vervolg op de pose van de bezoekers voor een schilderij en daaropvolgend de film van/over Rembrandt. 

De modellen namen eerst deel aan een worskshop in het Claraklooster olv Henriette Heidstra. Heidstra is kunstenares en was verantwoordelijk voor het artistieke gedeelte van de Kinky Catwalk zoals de show werd geafficheerd.

De modellen liepen donderdagmiddag in de W2 'de generale'. Ze werden begeleid door Marianne Goossens van het Inloopschip. De opmaak gebeurde door de grimeuses Corry Dussée en Annemarie Goossens. Henriette Heidstra en Moniek Frommé begeleidde de modeshow waarbij Geert van Dieren als speaker optrad. Als figuranten fungeerden de medewerkers en bezoekers van de maatschappelijke opvang in de Hinthamerstraat. 
's Avonds zou een jury olv Frans Molenaar, met medewerking van bruidsmodeontwerpster Houda el Hechka en theaterontwerpster Mieke Kortman de Kinky Catwalk beoordelen.

Hierboven Henriëtte Heidstra die de modellen instrueerde.  

foto's © paul kriele, 29 november 2007.
-Links: Vanuit de regietafel met Moniek Frommé, speaker Geert van Dieren en de grimeuses Corry Dussée en Annemarie Goossens en op de achtergrond de fotografe Suzan van Gemeren applaudiseren voor het optreden van o.a. Peter. [li-onder].
-Onder: Sang in de pauze.
 
.

foto's © paul kriele, 29 november 2007.
 
 

Mooie creaties kwamen voorbij. Links Sietske. Nog mooier als je niet weet dat het materiaal afkomstig is van wegwerpstoffen.  
-Links: Vlnr Model Bregje, Blue Boy en Ton.
Ook Edwin, Patrick, Roni, Lex, en Martin deden mee.  
-Links onder : backstage 
-Onder: Blue boy.

foto's © paul kriele, 29 november 2007.
 

  Hierboven knallend op rockmuziek en met motorengeluid op de achtegrrond traden deze leatherboys en girls op. .

foto's © paul kriele, 29 november 2007.
 
Model Majda.

Arnoud Kremers, de productieleider, berichtte dat er in janauri 2008 nog een expositie volgt van deze modellen/show.Zie ook www.Inloopschip.nl. Tussen de bedrijven door maakte Susan van Gemeren, werkzaam bij het Inloopschip, van de circa 20 modellen professionele foto's.Terug naar boven