DOE-geld: voor en door jongeren

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-04-2012 | Gewijzigd op: 11-04-2012
Jongeren met een goed idee kunnen bij de gemeente DOE-geld aanvragen. Bovendien organiseert de gemeente elk jaar een prijsvraag. Degene met het beste idee wint € 10 000.

Op 27 april vindt er in het Koning Willem I College een dag over homoseksualiteit plaats met als titel: ‘It’s okay to be gay?!’ Op die dag die dankzij het Doe-geld kan worden georganiseerd, komt het aspect homoseksualiteit ter sprake. Om 11.00 uur is er een theatervoorstelling. 's Middags zijn er ervaringsverhalen, acts en voorlichting. De afsluiting gebeurt mede met leerlingen in een debat over homoseksualiteit.
De winnaars van 2006 met een prijs van 10.000 euro.

foto © henk van esch, 28 juni 2006.

Wat is DOE-geld?
De gemeente wil graag goede ideeën van jongeren ondersteunen en heeft daarvoor DOE-geld in het leven geroepen. De gemeente stelt jaarlijks ruim € 50.000,- beschikbaar voor het uitvoeren van goede ideeën van jongeren.
Hoe kan een jongere DOE-geld krijgen?
Bedenk een goed plan en maak een overzicht van de kosten. Er is een formulier dat je helpt om het plan op te stellen. Stuur een e-mail naar j.artz@s-hertogenbosch.nl, met als onderwerp ‘DOE-geld prijsvraag’.