4e lustrum Vicki Brownhuis: sponsor fietstocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-08-2012 | Gewijzigd op: 27-08-2012
Voor de vijfde keer organiseerde het Vicki Brownhuis* een fietstocht in en rond ’s-Hertogenbosch in samenwerking met FietsTourClub Rosmalen. De tocht is voor jongeren én ouderen, die kunnen kiezen tussen twee afstanden.
Zondagmorgen 26 augustus 2012 gaf burgemeester Ton Rombouts om half elf op de Pettelaarse Schans het vertrekschot.
Vooraf was er voor de circa 90 deelnemers in Croy Pettelaar een welkom met koffie en  Bossche bol en na afloop kon met genieten van een fietsontbijt.
Dankzij enkele sponsors  [Rabobank, banketbakkerij Jan de Groot, Van Lanschot bankiers, Kemps Bike-totaal en Restaurant Croy de Pettelaar] werd de tocht mogelijk gemaakt.

*Het Vicki Brownhuis op het Hinthamereind is een opvang-, c.q. ontmoetingshuis voor mensen met kanker.

-Boven: Op de Pettelaarse Schans gaf burgemeester Ton Rombouts vanmorgen [26 augustus 2012] vroeg voor de circa 90 deelnemers aan de Bossche bollenfietstoch tbv het Vicki Brownhuis het startschot.
-Rechts: Hudliging van de wielrenner/atleet de 21-jarige Mark Heijmans uit Vught.

foto's © henk van esch, 26 augustus 2012.

Bij deze gelegenheid werd ook Mark Heijmans door burgmeeester Rombouts gehuldigd. Mark had een sponsorfiets- en wandeltocht afgerond naar Barcelona. Die tocht was opgezet uit eerbetoon aan zijn, aan kanker overleden, vader, die hem door dik en dun altijd gesteund had. In Barcelona had Mark de as van zijn vader uitgestrooid,