Koperen‘Hulp Wadduwa’ geeft gevarieerd benefietconcert Helftheuvel

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-04-2013 | Gewijzigd op: 17-04-2013
De Bossche stichting Hulp Wadduwa [SHW], tenminste opgericht door de Bosschenaren Ad van Lokven en Geert Hanegraaf, houdt ter ondersteuning van hun projecten in Sri Lanka op zondagmiddag 21 april 2013 in de Helftheuvel een benefitconcert. Aan dat concert, waaraan ook een loterij is verbonden, doen belangenloos mee:
de Barbershop Duketown Ladies, Sander Luursen, het Smartlappenkoor Deuterse Mix, het Koperenensemble KAB en de Koninklijke Harmonie, die samen met  René Habraken en Arno Verduyn zal optreden.

Benefitconcert van de Bossche stichting Hulp Wadduwa op zondagmiddag  21april a.s. in De Helftheuvel.
 zie stichting wadduwa

Wadduwa, dat hulp verleent aan de straatarme bevolking van het door de tsunami getroffen schiereiland werd door Hanegraaf en Van Lokven zeven jaar geleden, bij het vijfjarig bestaan van SHW Koninklijk onderscheiden.
De Bosschenaren geven niet alleen steun zij proberen, samen met 6 autochtonen Sri Lankezen, de zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid van de lokale bevolking te stimuleren.
scholarship
Hun meest actuele project richt zich op ‘scholarship’, waaronder de vergoeding van studiekosten en vervoerskosten van/voor de schooljeugd wordt verstaan. Die hulp bestaat niet uit geld, maar uit leermiddelen en goederen die daar worden gekocht.
De toegang tot het concert bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. zie ook  www.wadduwa.nl

>>>TV73 zendt of woensdagavond 16, of donderdagavond 17 april opnamen van Wadduwa uit.