Op Cultifest: Debat voor multiculturele zelforganisaties

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-04-2013 | Gewijzigd op: 25-04-2013
Multiculturele zelforganisaties uit Den Bosch e.o. gaan op vrijdag 10 mei 2013 [15.00 – 17.00 uur]  een debat aan over de kracht van multiculturele zelforganisaties en de rol die zij spelen om de lokale samenleving te verbeteren.
Het debat vindt plaats tijdens het vierdaags Cultifest in de Brabanthallen en wordt opgezet door de gemeente, Cultifest en K2 Brabants Kenniscentrum.
Wethouder Jeroen Weijers opent de bijeenkomst en leidt de discussie in.

WethouderJeroen Weyers [Jeugd en Onderwijs].

foto © paul kriele,  1 februari 2013.
 

Waar gaat het debat over?
Multiculturele zelforganisaties zorgen ervoor dat mensen met verschillende culturele achtergronden mee kunnen doen met de Bossche samenleving. De gemeente vindt dit belangrijk en wil samen met hen nadenken over de toekomst. Welke uitdagingen staan op ons pad? Zijn er mogelijkheden en kansen die we nog niet gebruiken? Hoe kunnen verschillende organisaties van elkaar leren?

Interessant !
Doel is de deelnemers inspiratie te laten opdoen en hen nieuwe ideeën aanreiken. Hiervoor krijgen zelforganisaties de gelegenheid hun project toe te lichten door hun stem laten horen, of  door te luisteren naar ideeën van anderen.
Bent u betrokken bij een aansprekend initiatief? Meldt u aan! U maakt dan kans op gratis ondersteuning van K2 Brabants Kenniscentrum Jeugd bij het realiseren van uw project.

Voor meer info over het vierdaags Cultifest /debat in de Brabanthallen: www.cultifest.nl .
Gratis deelnemen aan het debat? Aanmelden voor 6 mei 2013 via Elles van Breugel: elles.van. breugel@k2.nl. 
Vragen of  aanmelden van uw project: Serife Çetin: serife.cetin@k2.