Open dag op Voorburg [afd. Demarrage] in Vught

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-05-2013 | Gewijzigd op: 31-05-2013
Zondagmiddag  9 juni a.s.  zijn tijdens de open dag op Voorbrug in Vught de afdelingen van Demarrage**  te bezoeken. Op die middag kan men kennis maken met de nieuwe dierenweide, de watertoren [de enige in Vught] beklimmen of zelf een vogelhuis maken. Ook D’n Hof de  bloemen-en groententuin, evenals de de historische gebouwen staan open voor het publiek. 

Van 'Demarrage' **houden de administratieve scholing, zorgboerderij, kookstudio, individuele begeleiding, trainingen en De Stijl een kijkdag.

**Wat is de Demarrage ..?
Demarrage biedt mensen met psychische problemen begeleiding op het gebied van wonen, werken en weer deelnemen aan de maatschappij. Dat loopt van een zinvolle dagbesteding tot het begeleiden naar werk.

-Rechts de Weverij en brandweerkazerne op Zorgpark Voorburg in Vught.
-Rechts boven de dierenweide.
Diverse afdelingen zijn op de Open Dag op zondagmiddag  9 juni a.s. te bezichtigen.   

foto's ©  ferdvandewiel& toine maurix (r.)

In de voormalige brandweerkazerne is een fietsenmakerij en een winkeltje waar u leuke zelf-gemaakte cadeautjes kunt kopen. In de Weverij kunt u deelnemen aan workshops, bijvoor-beeld zelf een vogelhuisje maken. Beide gebouwen liggen bij de watertoren op het park. Tijdens de open dag kan men bovenin de Watertoren de omgeving bekijken. 

Ecologische wandeling en klapstoelconcert
Wilt u meer zien van het zorgpark Voorburg, dan kunt u onder begeleiding een historische en ecologische wandeling maken over het prachtige zorgpark Voorburg o.a. naar activiteitencen-trum De Stenen Hut. Daar is een klapstoelenconcert door het Bommelarwaardse seniorenorkest [14.00-16.00 uur].

Meer info: www.demarrage.info.


Demarrage heeft haar hoofdvestiging in Den Bosch, veel van de mensen die zij begeleidt komen ook uit Den Bosch. Tevens is zij actief in De Stijl (muntel) en Trefpunt Oost

Terug naar boven