Wethouder Jeroen Weyers en de Missie X-mas klus

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-11-2013 | Gewijzigd op: 24-11-2013
Vrijdag 15 november 2013 heeft wethouder Jeroen Weyers op de Jeroen Bosch in Hintham de aftrap gegeven voor de Missie X-mas kluskaart. Deze actie kunnen leerlingen zelf uitvoeren, om geld in te zamelen voor gezinnen die juist in de cembermaand steuntje hard nodig hebben. 

De bedoeling is dat basisschool leerlingen klusjes voor Missie X-mas gaan doen. Jeroen Weyers was de allereerste  door  over de Missie uitleg te geven. Hij betaalde  € 1 uit  zijn -ouwe-  sok, en voerde zelf ook een klusje uit door aan de 400 schoolkinderen ijsjes uit te delen. Juichend gingen de kinderen toen zelf aan de slag met breien, booschappen  verzamelen en ze gaan nog wensbootjes maken.

Op 29 november 2013 wordt hun inzet beloond bij de KerstCreaties in de Brabanthallen waar ook weer de ambassadeur van Missie X-mas,  wethouder Weyers weer voor een verassing zal zorgen.

De Missie X-mas wijktour loopt van 8 tot 22 december en zal 13 verschillende Bossche wijken bezoeken. Op elke locatie, zullen allerlei activiteiten plaats vinden, van een levende kerststal tot een kerstmarkt, een levens grote wensboom, S-port en optredens kerstkoren en artiesten. Ideeën zijn welkom ! Er kunnen nog enkele scholen aan de kluskaart actie deelnemen. Meer info:  voorelkaaraandeslag@gmail.com  of ebzoek www.veads.nl 

Kijk naar dit filmpje hoe het werkt:  http://www.youtube.com/watch?v=ah_04PobVcc&feature=youtu.be&a

Bewoners van 's-Hertogenbosch kunnen zich ook nog opgeven voor een surprisepakket. volgende week presenteren we ons voor het eerst in de Brabanthallen bij de KerstCreaties beurs van 28 november tot 1 december.