Uitreiking eerste Ondernemerspaspoort op KW 1-College

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-11-2013 Woensdag 20 november heeft de ambassadeur ‘Aanpak Jeugdwerkloosheid’ Mirjam Sterk aan drie leerlingen van het KW1-College het eerste Ondernemerspasoort uitgereikt. Daarmee hebben de drie te weten, Linn Venneman, Britt Peters en Samir Laachar, een kwalificatie in de wacht gesleept voor ondernemend gedrag en een overeenkomstige houding.

De drie eerste ondernemersschapsgediplomeerden vlnr: Linn Venneman, Britt Peters en Samir Laachar die een paspoort ontvingen van de ambassadeur jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk.
foto © adsimons en elsvanzwam, 20 november 2013. els .
vrnl. Samir Laachar, Britt Peters en Linn Venneman drukken op de rode knop als start van de actie stimulerend ondernemerschap, die opgezet wordt in de strijd tegen de jeugdwerkloosheid.

Het CDA-kamerlid Sterk zet zich bijzonder in om de werkloosheid bij jongeren te bestrijden. Met een druk op de knop gaf Mirjam Sterk de start van de actie om jongeren te stimuleren in ondernemend gedrag.
Met die ’klap’ werd symbolisch tegelijkertijd een mail gestuurd naar alle onderwijsinstellingen als stimulans tot actie over te gaan.
Het paspoort is een soort port folio van resultaten en een overzicht van ervaringen in het ondernemen.