Prijsuitreiking Verwenzorg aan MBOV-ers

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-11-2013 | Gewijzigd op: 29-11-2013
Donderdag 7 november 2013 zijn op de campus van het Koning Willem I College de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de wedstrijd van de Verwenzorg. Tientallen MBOV-ers [verpleegkunde] hadden tezamen 125 ideeën ingestuurd. De meesten hebben 'Verwenzorg' als onderdeel van hun stage opgenomen.

De motor achter de Verwenzorg Joke Zwanikken, staat zelf [2evr] op de foto naast Jeannette Noordijk de nieuwe algemeen directeur van het KW1-College.

Opdracht wedstrijd
Het verzoek was een goed, leuk, nieuw idee aan te dragen om zorgvragers eens extra te verwennen tijdens 'De week van Dementie'
De “wedstrijd” was georganiseerd door de ambassadeur van de Verwenzorg, Joke Zwanikken. In een klein gezelschap zijn de winnaars letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Zij ontvingen elk € 100 om hun ideëen in daden om te zetten.
Joke Zwanikken spoorde hen aan om extra collega’s en studenten in te zetten om nog meer mensen enthousiast te krijgen om anderen eens te verwennen.' Zie het als vrijwilligerswerk, ' aldus Zwanikken.