Digitale Spiegel: evenement voor jongeren op zoek naar werk

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-12-2013 Op donderdag 12 december 2012 is het evenement ‘Ik en mijn digitale spiegel’ opgezet. Dit interactief evenement is afgestemd op jongeren [18-27 jaar] op zoek naar werk. Daar krijgen zij meer advies over netwerken en hoe jezelf presenteert. Kortom gebruik sociale media om een baan te vinden.

Houding en motivatie
Huib van Olden [wethouder van arbeidsmarktbeleid] : '' Jongeren denken dat een diploma op zak en persoonlijke vaardigheden genoeg zijn om een baan te vinden. Maar houding en motivatie zijn super belangrijk bij het vinden van werk. Slim omgaan met sociale media is daarbij ook van groot belang .”
'Ik en mijn digitale spiegel' is een idee van het jongerenteam van de gemeente, het KW1-College, UWV en Mirjam Sterk,  ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid .

Er zijn workshops Sociale Media en Oplossingsgericht denken. Werkgevers presenteren hun vacatures en naast workshops is er een informatiemarkt.

Locatie: 'Ik en mijn digitale spiegel' in: Koning Willem 1 College  's ochtend s [9.30-12.30 uur] en 's middags [14.00-17.45 uur]. Aanmelden via m.groenen@s-hertogenbosch.