Cees Slegers scriptschrijver bij Echt BoschTejater

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-11-2012 | Gewijzigd op: 21-11-2012
Cees Slegers, die al heel wat musicals en revues op zijn naam heeft staan, is gevraagd door het bestuur van 'Echt BoschTejater' om voor 2013 de tekst voor een nieuw blijspel te schrijven.
Na de viering vorig jaar van het 25-jarig jubileum met de productie 'Een nieuw geluid op Zuid ' nam de organsiatie en het team een jaartje rust.

Maar nu staat voor najaar 2013 een nieuwe productie op stapel, waarvoor Slegers de tekst schrijft en Willem Westerman de regie gaat doen. De nieuwste productie van de auteur draait om -uiteraard- puur Bossche verwikkelingen en ontwikkelingen.


Cees Slegers: Elf jaar geleden, serieus  bij het signeren van zijn proefschrift [handelsuitgave] over Antoon Coolen.

foto © gerard monté, 18 december 2001.
 .....en  Slegers in een ludiek-folkloristische rol als Moeder Hendrien met carnaval 2004.
 

Het bestuur van 'Echt Bosch Tejater' beveelt  Slegers in een persbericht aan:
Diens verwevenheid met de stad, zijn betrokkenheid bij carnaval als moeder Hendrien en als producent/motor van/achter de jaarlijkse productie van 'Piep en Blaoslust' en als deelnemer aan de Oeteldonkse kletsavonden.
Rond Westermann schrijft het bestuur: 'Deze regisseur is in het theatervak op velerlei wijze werkzaam: als acteur,
regisseur, docent en schrijver. Naast theater- film, en televisiewerk heeft Westerman in het amateurtheater tientallen producties op zijn naam staan.

Begin april 2013 starten de repetities en de decorbouw in de nieuwe repetitie- en decorbouwruimte van 'Echt Bosch Tejater' aan de Parallelweg. Meer informatie: info@echtboschtejater.nl