Albert West - na ernstige inzinking- terug bij Boschtion

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-04-2014 | Gewijzigd op: 22-04-2014
Na een ernstige inzinking na een ruggenmmerg infarct, keert de zanger Albert West terug in de publiciteit*.  Boschtion heeft met de Rosmalense zanger een openhartig interview. 

In een uitzending van 'Artiestencafé' van Boschtion TV praat Albert West voor het eerst open en eerlijk over zijn ziekte, hoe hij daarmee omgaat en over zijn plannen voor de toekomst. Want Albert zit bepaald niet bij de pakken neer en laat zich zien als een realistische optimist. Hij staat inmiddels bijna 50 jaar op de planken en is vooralsnog niet van plan het daarbij te laten. Natuurlijk kijkt presentator Hans Vrielink samen met Albert ook terug op de hoogtepunten uit diens loopbaan als zanger.
Vanaf maandag 28 april
Artiestencafé is te zien op de Bossche lokale zender Boschtion vanaf maandag 28 april, 19.00 uur. Voor de juiste programmering: www.Boschtion.com .
Albert Westelaken terug van weggeweest.
foto © beleefrosmalen.nl

Albert West werd zestien maanden geleden getroffen door een ruggenmerginfarct, een uiterst zeldzame en ernstige aandoening. Inmiddels is de zich herstellende  populaire zanger zich aan het terugvechten.