Stadsomroep Den Bosch [DTV] wil studio in Bieb

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-09-2015 | Gewijzigd op: 24-09-2015
Vrijdag 25 september 2015 zetten de bibliotheek [directeur Hans Derks] en de op te richten Stadsomroep Den Bosch[DTV/Eric Horvath] een handtekening onder een samenwerking die uitmondt in een studio in de Bibliotheek* in de Hinthamerstraat.
Die studio zal er pas komen wanneer Dtv ook de zendmachtiging krijgt. Maar het Commissariaat voor de Media beslist dit najaar. Grote kans is, dat zij het advies/ voordracht van de gemeente voor RTV Dieze volgt.

Bibliotheek op 7 april 2015.

De ondertekening van een onderlinge samenwerking door ORVA voorzitter Rien de la Cousine [r.]  en links Eric Horvath van DtvOss.
Middenin Kees van den Heuvel van AVULO uit Vught.


foto © paul kriele, 7 april 2015.

Fragment uit artikel ' Ambitie Stadsomroep Den Bosch i.o. in studio in Biblitotheek'  dd. 7 april 2015.

De Stadsomroep Den Bosch i.o. ambieert een eigen studio in de bibliotheek in de Hinthamerstraat.
De letters i.o. wil zeggen in oprichting, want er moeten nog heel wat hobbels genomen worden.

Stadsomroep Den Bosch
Dinsdagmorgen 7 april 2015 ondertekenden Dtv Oss en de seniorenomroep ORVA een intentieverklaring die moet leiden tot een vergaande samenwerking, zowel technisch als inhoudelijk. Voor de ORVA betekent het dat ze ook buiten de aangesloten tehuizen valt te beluisteren en bovendien door een eigen tv-kanaal ook tv-uitzendingen kan gaan doen.
Voorzitter Rien de la Cousine: ‘Voor ons is het belangrijk dat we voeling hebben met de samenleving. Dtv Oss kan ons daarbij met kennis en kunde [techniek, programmering] ondersteunen.
Eric Horvath van Dtv Oss: ’Met de programmaraad zijn we die samenwerking met de ORVA al begonnen.’