Oud-burgemeester van Schijndel Jetty Eugster voorzitter van de ORVA

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-01-2017 | Gewijzigd op: 26-01-2017
Jetty Eugster, oud-burgemeester van Schijndel en voormalig wethouder van Den Bosch, is per 1 januari 2017 benoemd tot voorzitter van de seniorenomroep ORVA.
Eugster vertelt aan Fons Brenninkmeijer van de ORVA dat zij altijd al in is geweest voor vrijwilligersweek. Nu zij is gestopt vanwege de herindeling met Veghel en Sint Oedenrode,  kwam die functie in beeld. Eugster beklemtoont: 'Maar het is dan wel vrijwilligerswerk, maar geen vrijblijvend werk !'  
'Ik vind de ORVA een ontzettend belangrijk medium. Ik kende ze al uit mijn Bossche tijd met de carnavalsuitzendingen en de programma's vanuit het Jeroen Boschziekenhuis'

Op de vraag Van Brenninkmeijer:  Hoe houd je de ORVA springlevend? antwoordt Eugster: 'Door zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom is het goed  dat de ORVA een geheel nieuwe website heeft  met rubrieken als foto's, video's, de  agenda de kabelkrant en de radio-uitzendingen. Dat is een belangrijke tak van de omroep waarmee ze ook de thuis verblijvende Bosschenaren kunnen bereiken,' aldus Eugster die dan wel de eerste vrouwelijke voorzitter is van de ORVA, maar dat 'eerste' is me als vrouw al wel vaker overkomen..'.

Jetty Eugster is de opvolger van Rien de la Cousine 


 Jetty Eugster, de nieuwe
voorzitter van de seniorenomroep ORVA
.

foto © paul kriele, 6 april 2009.
.......................................................................................
 
 


Voor meer over de ORVA bezoek de nieuwe website www.orva.nl waarop video's, kabelkrant, evenementen en radio-uitzendingen staan.