Bosch item 'de Blauwe Engelen' bij Omroep MAX al 6.000 keer bekeken

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-09-2017 Het filmpje dat Omroep Max van de Blauwe Engelen en de gratis busjes maakte en woensdag 13 september 2017door Max  werd uitgezonden is door de ICT-man van de Blauwe Engelen, Ton Rutten, op facebook gezet. Dat filpje is al 6.000 keer bekeken en 9.000 personen hebben erover gelezen. Zie Max in Den Bosch.

Bericht van 7 september 2017: Bosch' programma van  Omroep Max niet vanuit locatieSt. Janskerkhof,  maar vanuit Hilversumse studio.

Omroep Max gaat de volgende week [vanaf 11 september 2017] haar programma's niet meer in de open lucht vanaf het St.Janskerkhof] uitzenden, maar standaard vanuit de studio in Hilversum. Dat is besloten ivm het regenachtge iweer dat voor de volgende week is voorspeld... De geplande gasten komen dan ook naar de studio.


Bericht  van 6 augustus  2017 Omroep Max zendt uit vanaf St Janskerkhof 
Omroep Max begon woensdgamorgen 6 september 20-17 op het Stationsplein met de eerste opnamen, die straks [vanaf 11 september 2017] vanuit de mobiele studio bij de Sint Jan worden uitgezonden.
De Blauwe Engelen waren voor cameraman Tjeerd Kleijn het object omdat deze omroep dat idee en die gastvrije geste van de vrijwilligersorganisatie Gastvrij 's-Hertogenbosch zo uniek en voor een stad als Den Bosch vinden.

De camerman Tjeerd Kleijn nam een interview af met Wil van Oudhuijsen die regelmatig vauit Zuid het gratis busje naar de binnenstad neemt en Tjeerd reisde met haar een rondje binnenstad mee om de meest in het oog vallende objecten vast te kunnen leggen.

Stationsplein
-Links: De vaste halte van de gratis
wit/blauwe busjes vanGastvrij 's-Hertogenbosch
met het team van de Blauwe Engelen. Links,
onder de parasol, cameraman Tjeerd Kleijn.

-Onder: Mevrouw Wil van Oudhuijsen
was voor het programma van 11 september 2017
van  Omroep Max een voorbeeld
van een regelmatige passagier van de gratis busjes
.
 
foto's © paul kriele, 6 september 2017.
........................................................................................................

Ook Bossche gasten naast de bekende Omroep Maxgezichten
Buiten de vaste gasten komen ook Bossche bekenden aan de beurt: op maandag 12-9-2017 plebaan Geertjan vanRossem, en cabaretière Katinka Polderman. Katinka is afgestudeerd aan de Bossche Kunsttheaterakademie.

Op dinsdag 12-09-2017: kunstenaar en designer en ontwerper Maarten Baas* en quisinier Edwin Kats van Noble, op donderdag 14-09-2017 de Bossche modeontwerper Addy van den Krommenacker die een expo voorbereidt uit eerbetoon aan zijn pas overleden hartsvriendin Sandra Reemer.

Op vrijdag 15-09-2017 staat de in Oisterwijk opererende, boulanger [broodbakker] en patisseur Robèrt van Beckhoven in de schijnwerpers. 

*Maarten Bas is bekend van onder meer zijn bijzondere ontwerpen van klokken, zoals eerder, vooruitlopend op het Jeroen Boschjaar [2016/2017]  op het Provinciehuis te zien was. Zie zijn site: Maarten Baas.   Bekijk de site van Omroep Max voor de volledige programmering. 

Bericht van 30 augustus 2017 Uitzending Omroep Max vanuit mobiele studio bij Sint Jan 
Het programma 'MAX op toer' zendt Omroep Max vanaf 11 september 2017 uit vanuit een mobiele studio op de Bossche Parade, naast de Sint Jan.  Dat jaarlijkse programma is de opening van het nieuw uitzendseizoen en gebeurt steeds vanaf een locatie ergens in Nederland. In de week vóór 'Den Bosch' is Scheveningen aan de beurt.

Vaste onderdelen zijn de voor Max herkenbar programma's, zoals 'Tijd voor Max', elke werkdag via NPO 1 om 17.10 uur  en 'Hallo Nederland' met lokale en regionale actualiteiten. Elke werkdag op NPO 2 16.30 uur.

In de week vóór 11 september gaan de redacteuren, verslaggevers en cameramensen aan de slag om situaties vast te leggen en personen te interviewen. 


Uit de site van Omroep MAX:
Na het succes van vorig jaar begint het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX weer bij u in de buurt! Vanaf 4 september reizen Sybrand en Martine in Tijd voor MAX op toer een maand kriskras door het land. In vier weken doen ze vier locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg. .


Terug naar boven