Na 33 keer 'Kijk op Corona' gestopt, maar het komt terug

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-04-2020 | Gewijzigd op: 28-04-2020


De Mediamannen die ism de gemeente en Dtv vanaf 23 maart j.l.  elke dag een tv-programma 'Kijk op Corona' maakten, zijn maandagavond 27 april 2020 gestopt.  Dat is na 33 edities van 'Kijk op Corona' waarin  plaatselijke gebeurtenissen en  situaties werden besproken en waarin al of niet deskundigen en bestuurlijk bij de epedemie betrokken gasten aan het woord kwamen.
Ook de actuele ontwikkeling mbt het virus kwam telkens -al of niet met cijfers- in beeld.
Maar ze, en dat zijn presentator Theo Verbruggen en de redactionele man Maino Remmers en technicus Remco Coolegem, komen terug met een weekeindeditie. Hoe of wat is nog  niet bekend. Let op : Ziggo kanaal 40.


Bericht van 20 maart 2020: Vanaf 23 maart 2020 elke dag  'Kijk op Corona ' via Dtv
Vanaf aanstaande  maandag 23 maart 2020  is op de lokale omroep Dtv 'Kijk op Corona' te zien. Dat is  een dagelijks breed programma met adviezen en wetenswaardigheden over en rond het coronavirus. 'Kijk op Corona' is een product dat ism met De Mediamannen en de gemeente Den Bosch tot stand komt.
Het belicht de actuele situaties,  aangevuld met reportages over de impact op de samenleving. Uiteraard heeft 'Kijk op Corona' ook een belangrijke   nieuwswaarde. 

Het programma zal in elk geval tot begin april te zien zijn. Tot die tijd vervalt de reguliere nieuwsuitzending van Dtv.

Het programma wordt opgenomen in de studio van de MediaMannen en door Theo Verbruggen gepresenteerd.

Vanaf  19.00 uur  is de eerste editie en het wordt de hele avond en de volgende ochtend herhaald via kanaal 40 van Ziggo. De uitzending is ook online te volgen via de website en app van Dtv Den Bosch  en kanaal 1301 van KPN

Dtv Den Bosch is te ontvangen op kanaal 40 bij Ziggo en kanaal 1301 bij KPN.
Voor frequenties van andere providers is vindt u via livestream en via www.dtvnieuws.