Den Bosch breed - politiek - op tv

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-02-2010 | Gewijzigd op: 23-02-2010
-------     

Al vanaf 23 februari 2010 en komend weekeind komt de stad - politiek-  meermalen op tv.
-Vanaf vanavond - dinsdag 23 februari 2010 - zit er een item in NOSheadlines[Raadvanelf] over een jongerencentrum.
Kimberly Mandemaker, een van de jongeren op de kandidatenlijst van Bosch Belang, zit in de landelijke  Raad van Elf. Dat is een team van jonge, toekomstige politici, die op lokale verkiezingslijsten staan. Ze worden door de NOS gevolgd. 
Kimberly en zus Rachel van 19 jaar steunen het initiatief van de jongeren van de Talent Factory om eindelijk  een vergunning te verkrijgen voor deze jeugddiscotheek. Ze waren vanavond dinsdag 23 februari 2010 aanwezig bij de overhandiging van een petitie door enkele jongerengroeperingen. 
-Woensdag 24 februari 2010 is Hanneke van Doremalen-Welten lijsttrekker van TON  te zien in het tv-programma “En Profile”  in het programma  “Het Gesprek”.
-Maandag 29 februari 2010 wordt bij Pauw enWitteman aandacht besteed aan het hete hangijzer 'hostels'.  Frans van Valkenburg en Paul van der Krabben zijn uitgenodigd. Het  VARA-tv team maakt al zaterdag 27 februari opnamen in de stad rond de geplande hostels. 
-Zondag 28 februari 2010 krijgen in het tv-programma Buitenhof - wederom - Paul van der Krabben, lijsttrekker van Bosch Belang en Jan Smits, lijstrekker van D66 kort spreektijd. Dat deeltje zit in de aanhef van Buitenhof, waar de twee Bossche politici, op een katheder staand, kort [0.45 sec.] het aspect hostels in hun visie verwoorden.