Verhuizing Boschtion naar Kerkstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-04-2004 Op 21 april 2004  is de lokale omroep Boschtion tijdelijk verhuisd naar de Kerkstraat 56. Dat is een voormalig pand van de ABN—bank en tegenwoordig in eigendom bij het Best Western/Eurohotel.
De verhuizing van Boschtion is een gevolg van het feit dat Kinderdagverblijf Dikkie Dik haar intrek neemt in het pand aan de Pieter Langendijksingel hoek Gestselseweg, waar de omroep haarstudio en werklokalen had..
Kadastraat gezien liggen de studio en de kantoren op perceel Hinthamerstraat 63, de ingang van het hotel. Maar de gebruiksingang voor Boschtion is gesitueerd op Kerkstraat 56. Het is het voormalige kantoor van de ABN-bank dat aangekocht werd door Best Wester

Kerkstraat  56: Voormalig ABN-kantoor in de toekomst  de entree van het Eurohotel. Boschtion zit hier tijdelijk met kantoren en een studio.

foto © gerard monté, 22 april 2004.
 

De verhuizing voor Boschtion is een tijdelijke noodoplossing. Na drie maanden vertrekt de omroep daar weer. Dan gaat Eurohotel starten met de uitbreiding. Zoals eerder bericht komt de hoofdingang van het hotel aan de Kerkstraat. Daarboven liggen de appartementen die de familie Van Leeuwen daar laat inrichten.