Publiek en dejees houden Piratenprotest

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-02-2004
Links Dj Lady Jane van Atlantis en Dj Thijs stonden tussen hun luisteraars/aanbidders om steun voor het voortbestaan van de piratenzenders te vragen.  foto's © paul kriele, 20 februari 2004.

Niet honderden maar maximaal een paar honderd steunbetuigers en nieuwsgierigen verzamelden zich op vrijdagmiddag 20 februari 2004 rond 4 uur op de Bossche Markt om tegen de opheffing van de piratenzenders te protesteren. Naast het Puthuis had Radio Atlantis een kraam neergezet. In de stand kon op voorgedrukte lijsten een handtekening worden gezet. Ook Dj’s en luisteraars naar andere piraten, zoals Radio Mexico lieten zich zien.
Velen kwamen ook voor de populaire Dj’s [Lady Jane van Atlantis] en de locale artiesten onder wie de snel in populariteit stijgende Wesley die er met een eigen promotiewagen stond en zijn concert en site promootte. Ook Angélique en Danny van Ham, van wie recent de tweede cd verscheen, gaven acte de présence. De handtekeningen worden maandag bezorgd in het provinciehuis om op het bestuur een beroep te doen de piraten te laten voortbestaan.
-Links: De stand van Atlantis nabij het Puthuis, waar steunbetuigingslijsten ter tekening lagen.
-Links  boven:  Promotiewagen van zanger Wesley die op 16 oktober 2004 een concert geeft.
Boven: Ook cameraploegen van Omroep Brabant en andere locale zenders waren actief op de Markt
.

foto's © paul kriele, 20 februari 2004.
 

 Foto's hierboven:


Terug naar boven