Amerikaans-en RTL-team voor tv-opnamen in de stad

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-06-2011 Op de locatie Hinthamerpromenade werd door een tv-team van RTL -opnamen gemaakt voor een spot rond Dancing on the Stars. Die serie is vanaf september 2006 op de tv te zien met ondermeer de bekende sterren John Williams, Wendy van Dijk, en Babette van Veen.
Het team maakte opnamen bij de rondvaartboten in de Uilenburg, op een parkeerplaats en op de Hinthamerpromenade waar Babette van Veen met enkele boodschappentassen liep te sjouwen. Dat zilverachtige scherm is voor een juiste weerkaatsing van het zonlicht. 
De regisseur van de serie is Jonathan Weyland De sterren verblijven in Den Bosch want ze trainen vandaag ook op de schaatsbaan van Sportiom. 

Op de locatie Hinthamerpromenade werd door een tv-team van RTL -opnamen gemaakt voor een spot rond Dancing on the Stars.
foto's © paul kriele,14 juli 2006.

Sven Boekhorst
Ook gisteren was er een tv-team in de stad. Een Noord-Amerikaanse tv-ploeg legde het leven van Sven Boekhorst vast. De Bossche skater maakt meer in het buitenland dan in Nederland furore. De ploeg stelt een sfeerverslag van Svens 'hometown.'samen. Ze waren o.a. op de Markt bij de kraam van Jan van Alebeek en Bart Meesen.

foto's © paul kriele, 22 juni 1997.
 
Op de linker foto Sven in grijze sweater uiterst rechts en op de rechter foto relaxt hij bovenop de ramp. 

Sven Boekhorst- toen nog 17 jaar- op de ramp aan de Oosterplas. Het jaar daarop zou hij zijn studie MBO vaarwel zeggen en prof-skater worden.