Talpa maakte opnamen in geest van 'Bloemenstal'

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-09-2008 | Gewijzigd op: 11-09-2008
Talpa maakte opnamen voor mogelijk een nieuw tv-programma dat de achtergrond van de bestemming van een bos bloemen uitdiept .
Een ploeg van Talpa stond donderdagmorgen 11 september 2008 op de Markt bij de- bloemenkraam Flower Power. Daar werd een programma ingeblikt, waar mogelijk de omroepen geïnteresseerd kunnen zijn.

Boven: de opnamen bij de bloemenkraam van Flower Power.
Rechtsboven: de ingehuurde presentator hockeyer Floris Evers en links rapper Yes-r die deel uitmaken van de tv-ploeg, die behalve uit drie redacteuren ook nog uit een zestal cameramensen en geluidstechnici bestaat.
Floris en Yes-R wisselen elkaar op de sets af.

foto's © paul kriele,11 september 2008.

Het verhaal draait om een aankoop van een bos bloemen. In tegenstelling tot 'de Bloemenstal' gaat Talpa helemaal mee naar degene die de bloemen krijgt aangeboden en legt dan het verhaal van het hoe, waarom en wanneer vast. Acteurs uit Amsterdam bemannen de kraam en worden geïnterviewd door een tv-ster.
Niet zeker is dus of de opnamen ook werkelijk uitgezonden worden, aldus Josta die de ploeg van zes cameramensen en geluidstechnici en twee presentatoren, Floris Evers en rappar Yes-R,  begeleidt.
De bloemenkraam van Flower Power is extra groot en mooi opgezet dit keer, wat op die zonnige morgen prachtige plaatjes oplevert.
Het productieteam was dinsdag in Haarlem en gaat de volgende week naar Groningen en Rotterdam waar ze eenzelfde soort set opzetten, aldus redactrice Josta Duiker.

De situatie na acht uur opnamen
Rond 5 uur stond de ploeg nog bij de kraam die al aardig leegverkocht raakte..

Een minder volle bloemenkraam voor de Kleine Winst van Flower Power. Presentator Floris Stevens probeert nog wat bossen aan de man te brengen..
foto's © paul kriele, 11 september 2008/17.00 uur.


Terug naar boven